Infrastructuur
 

Als partner van een aantal geselecteerde providers verzorgt Telecom Twello voor u de aanvraag van infrastructuur. Nadat u ons heeft gemachtigd, verzorgt het Bedrijfsbureau voor u de contacten met diverse providers, zoals KPN, Tele2, DEAN Connect en Colt Telecom.

Telecom Twello heeft deze providers geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, omdat alle partijen gebaat zjn bij een betrouwbare infrastructuur. In uw opdracht verzorgen wij de aanvragen voor: analoge netlijnen, ISDN2, ISDN15, ISDN20 en ISDN30-lijnen, VoIP, vaste huurlijnverbindingen voor spraak en data, internet access (xDSL) en overige diensten.

        
Het voordeel hiervan is dat u slechts één aanspreekpunt hebt voor zowel uw infrastructuur als uw (tele)communicatieapparatuur. Zo hoeft u in geval van een storing maar één partij te bellen: de support/helpdesk van Telecom Twello. Hier wordt onderzocht of de storing uw apparatuur betreft of de infrastructuur. Mocht dit laatste het geval zijn, dan nemen wij voor u contact op met de provider en bemiddelen wij bij het oplossen van de storing.

Onze adviseur kan u tevens adviseren over de meest geschikte infrastructuur voor uw situatie.

     

<<<Vorige

<<Home>>

Volgende>>>