Vacatures
 
Werken bij Telecom Twello B.V. betekent werken in een informele sfeer maar wel met een duidelijke doel. Ons doel is om onze klanten op een professionele, flexibele en service gerichte manier te voorzien van telecommunicatie oplossingen. Waarbij we streven naar maximale tevredenheid bij onze klanten. Het uitgangspunt is het leveren van kwalitatief hoogwaardige produkten waarbij de nodige zorg wordt besteed aan de implementatie ervan.

 
Maximale tevredenheid en kwaliteit is ook iets waarnaar we streven als het gaat om ons werk. Plezierig werken is voor ons het belangrijkste wat er is. Hiernaast achten wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk voor het motiveren van onze medewerkers. Alleen op deze manier kunnen we met elkaar bouwen aan ons gezamenlijke doel.

 
Telecom Twello biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om je eigen talenten te ontwikkelen. We bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Herken je jezelf hierin, mail ons dan je c.v. en beschrijf je kennis, ervaring en ambitie. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Telecom Twello
t.a.v.  O.R. Buur
Stationsstraat 39
7391 EJ Twello

o.buur@telecomtwello.nl